Podnikatelský záměr rozvoje firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je analýza a zaměření se na rozvoj již prosperující firmy, která se zabývá prodejem nátěrových hmot a jejich příslušenství. Cílem práce je vypracování podnikatelského plánu. Teoretická část se zabývá popisem, jak vytvořit podnikatelský plán. V analytické části analyzuji současnou situaci firmy pomocí vybraných ukazatelů a v poslední části se věnuji vlastním návrhům řešení.
The aim of this work is to focus on the development of the prosperous company that deals with the sale of paints and accessories. My intention is to create a business plan. The theoretical part describes how to do it. The actual situation of the company is assessed in the analytical part by using specific indicators. At the end I specify my own solutions.
Description
Citation
HAŽMUKA, M. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Mikulica (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2017-06-23
Defence
Ing. Mikulica-Jak byste projekt financoval?-zodpovězeno Ing. Mikulica-Vysvětlení pojmů použitých v tabulce "ekonomického zhodnocení návrhu"-zodpovězeno částečně prof. Režňáková - Vysvětlete, co je PEST analýza, zdůvodněte způsob psaní. Jaké sociální faktory jste analyzoval? - odpovězeno částečně prof. Režňáková-Jak byl stanoven zisk na zákazníka? - řekl mi to majitel. Proč jste neprovedl vlastní analýzu? neuvedeno prof. Režňáková-Jak jste využil výsledky analýzy k návrhu řešení? - Nevysvětleno prof. Režňáková- Jak jste přišel k závěru, že společnost není zadlužena? Náhledem do rozvahy. Proč jste neprovedl zhodnocení finanční situace? Vzhledem ke značným nedostatkům práce (terminologické, metodické, formální) proběhlo hlasování o výsledku obhajoby. Na základě hlasování práce komise rozhodla, že práce byla obhájena.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO