Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy na jejich zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu spokojenosti zákazníků a návrhy na zvýše-ní její úrovně pro firmu Provident Financial s.r.o., která nabízí bezúčelové hotovostní i bezhotovostní půjčky v České republice již od roku 1997. Teoretická část popisuje problematiku marketingového výzkumu. V praktické části je analýza výsledků marke-tingového průzkumu, provedeného na budoucích i stávajících zákaznících firmy Pro-vident financial s.r.o. Na základě takto získaných informací jsou navržena opatření, jenž by měla zvýšit spokojenost zákazníků a přinést firmě vyšší tržby
The diploma thesis is focused on customer satisfaction analysis and proposals to increase its level for Provident Financial s.r.o., which has been offering purposeless cash and non-cash loans in the Czech Republic since 1997. The theoretical part describes the issue of marketing research. The practical part is an analysis of the results of a marketing survey conducted on future and existing customers of Provi-dent Financial s.r.o. On the basis of this information, measures are proposed to in-crease customer satisfaction and bring higher sales to the company.
Description
Citation
MALOCHOVÁ, Š. Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy na jejich zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Otázky vedoucího: Odpovězeno Otázky oponenta: Odpovězeno Ing. Bačík, Ph.D.: Je dotazník zaměřen na správnou cílovou skupinu? Odpovězeno Ing. Ptáček, Ph.D.: Náklady na zaměstnance jsou celkové nebo nebo je to čistá zaměstnanecká mzda? Odpovězeno doc. Zinecker: Jakým modelem jste se inspirovala při koncipování dotazníku? Odpovězeno doc. Zinecker: Jak má být formulována hypotéza? Odpovězeno doc. Zinecker: Připomínky k práci - je výrok "nejoptimálnější" správný? Odpovězeno Ing. Karas, Ph.D.: Navrhujete zvýšení úvěrového limitu, jaká rizika jsou s tím spojena? Odpovězeno Ing. Karas, Ph.D.: Mezi příležitostmi uvádíte menší rozsah ověřování bonity, mohla byste to více rozvést? Odpovězeno Ing. Karas, Ph.D.: Víte kolikrát je nákladnější půjčit někomu, kdo není schopen splácet? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO