Návrh komunikačního mixu vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem komunikačního mixu pro společnost Forst Agro s.r.o. Vysvětluje nejdůležitější pojmy a principy, které souvisí s aktuální problematikou marketingu na trhu B2B. Dále je provedena podrobná analýza současného stavu podniku a vytvořen konkrétní návrh nového komunikačního mixu, který by měl vést k naplnění všech stanovených cílů.
This thesis is concerned with a proposal of communication mix for the company Forst Agro s.r.o. It explains the most important terms and principles related to the current issues of marketing in the B2B segment. Furthermore, a detailed analysis of the current state of the company is made and also a specific proposal of new communication mix is created. This should lead to the fulfilment of defined goals.
Description
Citation
DAVIDOVÁ, P. Návrh komunikačního mixu vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
otázka vedocího - odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno prof. Dohnal - Co je klíčový výsledek vaší diplomové práce? - částečně odpovězeno Ing. Breinek - Jak se provedené analýzy (např. SWOT) projevily v návrhové části? - odpovězeno doc. Zich - Kde najdu analýzy pro jednotlivé části SWOT analýzy? Jsou analýzy využity správně? - částečně odpovězeno doc. Zich - Vy jste uvedla, že operujete na B2B trhu a uvedla jste návštěvnost webových stránek firmy. Máte to něčím podloženo? Jsou návrhy opravdu zaměřeny na B2B trh? - odpovězeno doc. Zich - Jak ověříte zvýšení povědomí u potenciálních zákazníků a jak víte, že je nyní nízké? - částečně odpovězeno Výtky k analytické části, kde jsou podklady pro uvedené analýzy, výtka k ekonomickému zhodnocení návrhů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO