Hodnocení investičního záměru - lakovací linka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá investicí na vybudování nové linky pro nanášení práškových nátěrových hmot v konkrétním podniku. Nová linka by umožnila zvýšit výrobní kapacitu provozu a zlepšit kvalitu lakování. V této práci se budu věnovat rozboru vypracovaného návrhu na investici a s využitím vhodných metod hodnotit efektivnost investice. Podstatou práce je, na základě získaných informací, zjistit zda investiční záměr realizovat.
This thesis deals with the investment to build new lines for powder coatings in a particular company. The new line would be allowed to increase production capacity and improve quality of painting. In this paper I will examine the draft analysis prepared for the investment, using appropriate methods to evaluate the effectiveness of the investment. The essence of the work is to determine whether to implement an investment project.
Description
Citation
RUCKI, P. Hodnocení investičního záměru - lakovací linka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-07
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO