Návrh vnitropodnikové směrnice obce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vedení účetnictví ve vybraných účetních jednotkách. Specifikuje, co je to obec, účetnictví a vnitřní směrnice. Po analýze interních směrnic na Městském úřadě v Letovicích, obsahuje návrh na novou interní směrnici v oblasti dlouhodobého majetku, která by měla přispět k jednoduššímu výkladu díky podrobnějšímu členění.
The Bachelor’s work is specialized on management of accounting in selected entities. The work specifies what is community, accounting and internal guidelines. After the analysis of internal guidelines on the municipality in Letovice, the work includes draft of new internal guidelines in domain of long-time property, which should redound to simpler interpretation these guidelines by reason of detailed division.
Description
Citation
NOVOTNÁ, L. Návrh vnitropodnikové směrnice obce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) Ing. Michala Strnadová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zábojová (člen)
Date of acceptance
2017-06-23
Defence
otázky vedoucí: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Fedorová: Jak mohou Vaši směrnici využít i jiné obce? - Jako vzor. Existuje vzor směrnice pro obce? - Ano, ale nejsou veřejně dostupné. Ing. Benátský: Město Letovice fungovalo doposud bez směrnic? - Ne. Směrnice byly, ale neaktuální.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO