Doporučení vhodného účetního softwaru pro vybraný podnik

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na výběr vhodného účetního softwaru ve vybraném podniku. Specifikuje kritéria pro výběr účetního softwaru a na základě teoretických poznatků srovnává vybrané účetní informační systémy. Obsahuje návrh na změnu programového vybavení ke zvýšení efektivity zpracování účetnictví ve vybraném podniku.
The bachelor thesis focuses on selecting the appropriate accounting software in the selected company. Specifies the criteria for choosing accounting software and, on the basis of theoretical knowledge, compares selected accounting information systems. It includes a proposal to change software to increase the efficiency of accounting processing in the selected business.
Description
Citation
STAŇKOVÁ, J. Doporučení vhodného účetního softwaru pro vybraný podnik [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. JUDr. Ing. Michal Radvan, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Kateřina Berková, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Filip Šimeček (člen)
Date of acceptance
2017-06-23
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno doc. Lajtkepová - Ve Vaší SWOT analýze uvedené v bakalářské práci máte uveden jako jednu položku "nový ekonomický systém", vysvětlete, co uvedené znamená - Ing. Berková - Vzhledem k tomu, že společnost uvedená v bakalářské práci je anonymní, zajímalo by mě, jaký je celkový počet zaměstnanců v této společnosti nebo jaká je velikost této společnosti -
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO