Podnikatelský záměr rozvoje firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na podnikatelský záměr pro rozvoj firmy, která se zabývá výrobou plastových výrobků a nese název ITMS PLAST s.r.o. Projekt je postavený na inovaci výrobků, konkrétně zavedení nového výrobku. Rozšiřující se výroba vyžaduje i změnu ve výrobním prostředí. V úvodní teoretické části je struktura a definice podnikatelského záměru. Druhá část obsahuje analýzy, které jsou vypracované dle teoretických poznatků. Vlastní návrhy obsahují řešení, které by mělo vylepšit situaci v podniku.
The bachelor thesis focuses on the business plan for the development of the company, which deals with the production of plastic products and is named ITMS PLAST s.r.o. The project is built on a newly introduced product, or innovation. Expanding production also requires a change in the production environment. In the introductory theoretical part is the structure and definition of the business plan. The second part contains analyzes that are elaborated according to theoretical knowledge. Custom designs include solutions that should improve the business situation.
Description
Citation
PORAZILOVÁ, E. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Filip Šimeček (člen) Ing. Michala Strnadová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázka oponenta - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO