Návrh fotovoltaického systému rodinného domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této diplomové práci jsou shrnuty základní poznatky o fotovoltaické přeměně energie, zařízeních a materiálech, které se ve fotovoltaice používají. Hlavním cílem této práce je zorientovat čtenáře ve fotovoltaických systémech, které se v dnešní době používají a vysvětlit jejich výhody a nevýhody při návrhu systému
Basic knowledge of photovoltaic energy transformation, devices and materials, used in photovoltaic are summarized in this master's thesis. The main goal of this thesis is orientation in the photovoltaic systems used these days and explain advantages and disadvantages of these systems during the design phase.
Description
Citation
DAREBNÝ, T. Návrh fotovoltaického systému rodinného domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a materiálové inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (předseda) Ing. Bohuslav Res, CSc. (místopředseda) Ing. Kristýna Jandová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Ovsík (člen) Ing. Jiří Libich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
Jaká je podmínka pro výkup elektrické energie z FV ostrovního systému? Je reálné předpokládat, že spotřebujete 100% vyrobené energie? Jsou uvažované ztráty na vodičích? Jaké rozměry vodičů byly doporučeny pro připojení FV panelů? Jaké software byly používaný pro návrh projektu systému? Je uvažováno s okolním vlivem prostředí? Byla porovnána finanční analýza z různého systému? Počítá se u těchto systému soudobost? Jaký je maximální výkon střídače?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO