Daň z příjmů právnických osob a analýza daňových a nedaňových nákladů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku daňově a nedaňově uznatelných nákladů v České republice. Teoretická část se zaměřuje na seznámení s aktuální právní úpravou daní. Praktická část je zaměřena na specifika při určování uznatelnosti nákladu ve společnosti s ručením omezeným. Cílem práce je provést analýzu nákladů a optimalizovat daň z příjmů ve zvolené společnosti s ručením omezeným.
The bachelor’s thesis focuses on the issue of tax deductible and non-deductible costs in the Czech Republic. The theoretical part describes the valid tax legislation. The practical part is focused on specifics in determining the deductibility of costs in a limited liability company. The aim is to analyze costs and optimize income tax in the selected limited liability company.
Description
Citation
HOFMAN, O. Daň z příjmů právnických osob a analýza daňových a nedaňových nákladů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) Ing. Miloš Grásgruber, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2017-06-23
Defence
otázky vedoucího práce – zodpovězeno otázky oponenta – zodpovězeno Ing. Grásgruber: V práci navrhujete tvorbu rezerv na opravu majetku. Jaké jsou podmínky pro tvorbu těchto rezerv? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO