Návrh změn marketingového mixu pro obnovu rodinného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na popis reality sledovaného (rodinného) podniku, nalezení, vymezení a formulování chyb a nedostatků, kterého se v praxi dopouští, a odhalení jeho slabých míst. Představuje specifickou oblast čalounictví jako řemeslo a předmět podnikání, jeho komplikovanost a nezařaditelnost, a vliv této unikátnosti na jeho prosperitu. Realitu přitom (tam, kde je to vhodné) srovnává s teoretickými poznatky. Práce zahrnuje identifikaci problémů a také návrh jejich řešení, za účelem dosaţení revitalizace a inovace sledovaného podniku.
The bachelor thesis focuses on describing the reality of the tracked family business, finding, defining and formulating the mistakes and shortcomings, which are happening during the practice, and revealing its weaknesses. It presents the craft of upholstery as a specific area and an unusual subject of business, it shows its complexity and “unclassifiability”, and the impact of this uniqueness on its prosperity. The reality is (where appropriate) compared with the obtained theoretical knowledge. The thesis involves identification of the problems and it proposes their solutions, in order to achieve the revitalisation and innovation of the monitored enterprise.
Description
Citation
MADĚRA, J. Návrh změn marketingového mixu pro obnovu rodinného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Markéta Marcolová Klímková, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno další otázky: dr. Marcolová Klímková - Proč byla ukončena/přerušena činnost podniku? Kdy bude znovu zahájena? Budete se tím sám živit? Jsou ceny konkurenceschopné? - zodpovězeno prof. Dohnal - Jste sám zapojen i do výroby? Co včechno zahrnuje čalounicví a jeho využití při rekonstruování starožitností? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO