Snímání obrazu s vysokým dynamickým rozsahem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá základními principy zvyšování dynamického rozsahu u digitální fotografie. Práce dále hledá, jaké metody se využívají pro vytvoření fotografie s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) a prozkoumává metody pro kompresi HDR obrazu pro zobrazení na zařízeních s nízkým dynamickým rozsahem (LDR). Implementace algoritmů pro tónové mapování je provedena v programu HDR_lab vytvořena v prostředí Matlab.
Bachelor thesis deals with basic principles of increasing the dynamic range of digital photography. The work also looks for the methods that are used to create high dynamic range (HDR) photography, and examines methods for compressing HDR images for low dynamic range (LDR) imaging. Implemented algorithms for tone mapping are performed in HDR_lab program created in Matlab.
Description
Citation
KUPKA, P. Snímání obrazu s vysokým dynamickým rozsahem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Mlýnek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Martin Slanina, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Mikulášek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Milan Polívka, Ph.D. (člen) prof. Ing. Pavol Galajda, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO