Lidský mozek a jeho modelování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této semestrální práce je vytvořit počítačový model lidského mozku. Model je následně využit simulačním programem CST STUDIO SUITE 2015 pro zobrazení rozložení elektromagnetických vln. Výsledky simulací by měly sloužit k pochopení chování elektromagnetického pole v mozku. V praxi bude možné model použít k ověření metod lokalizace zdrojových proudů v mozku.
The project deals with the development of a computer model of human brain. The model is used in the simulation program CST STUDIO SUITE 2015 to show the distribution of electromagnetic waves. The outputs of simulations should help us with a better understanding of electromagnetic field behavior inside the brain. In real life, the model will be used for the verification of methods localizing source currents in the brain.
Description
Citation
ZELENKA, P. Lidský mozek a jeho modelování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) prof. Ing. Otakar Wilfert, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Dřínovský, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Povalač, Ph.D. (člen) Ing. Jan Šístek, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Fedra, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO