Návrh na zlepšení ekonomické situace podniku s využitím analýzy bodu zvratu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá využitím analýzy bodu zvratu a lineární regrese za účelem zlepšení ekonomické situace společnosti. Na základě informací, provedených analýz a výpočtů, které povedou ke snížení nákladů a tím i zvýšení zisku. Zlepšení se projeví zejména v provozu výroby.
This bachelor's thesis is concerned with break event point and linear regression to improvement of economic situation of company. Based on the information, made analysis and calculations I will suggest measures which will reduce costs and thereby increase profits. These improvements will reflect for manufacturing operation.
Description
Citation
SMRŽOVÁ, G. Návrh na zlepšení ekonomické situace podniku s využitím analýzy bodu zvratu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Mihalisko Marek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Otázky vedoucího: Zodpovězeno. Otázky oponenta: Zodpovězeno. Další otázky: Ing. Marek Mihalisko, Ph.D.: Na str. 46 uvádíte ziskovost. Co je hlavním důvodem, že v období březen až květen vychází vyšší ziskovost než v prosinci? Proč podle vás vychází květen jako výrazně lepší než září? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO