Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Predmetom tejto bakalárskej práce je zhodnotenie finančnej situácie firmy Jašter, s r. o. v rokoch 2012 – 2016. Prvá časť práce sa zaoberá teoretickými východiskami, sú tu popísané postupy analýz a výpočty ukazovateľov, ktoré sú v práci použité. Druhá časť práce je už praktická, vychádza s postupov popísaných v prvej časti a pracuje s konkrétnymi číslami.
The subject of the thesis is an evaluation of a financial situation of the firm Jašter, s r. o. in 2012-2016. The first part of the thesis deals with theoretical background, describes the analytical procedures and calculations of the index numbers that are used in the thesis. The other part is practical and it is based on the procedures mentioned in the previous part while working with concrete numbers.
Description
Citation
OPETOVÁ, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Ing. Martin Pernica, Ph.D. - Vysvětlete, jak jste stanovila náklady na rozvoz ve výší 0,50 euro a hranici 9 euro za objednávku, u které by byl rozvoz zdarma - otázka zodpovězena - Co je myšleno konkrétně ve SWOT analýze v bodě neprodloužení pronájmu nebytových prostor empirového divadla a jaký dopad by mohla tato hrozba znamenat pro podnik? - otázka zodpovězena Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - Který z použitých modelů je nejvhodnější a jaké jsou slabé stránky jednotlivých modelů? – otázka zodpovězena - Není cena jednoho pokrmu příliš vysoká? – otázka zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO