Podnikatelský plán pro založení hudebního klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku spojenou se založením hudebního klubu a řízením této společnosti. Zároveň je podkladem pro reálné založení. Obsahuje návrhy na řešení krizových situací a také optimistickou, realistickou a pesimistickou variantu. Výsledkem této práce je realizace podnikatelského plánu s minimálním rizikem neúspěchu.
This bachelor´s thesis focuses on issues related to founding and further maintenance of a music club. Simultaneously, it serves as a groundwork for an actual founding of one. It contains proposals to solving crisis situations, as well as cases for optimistic, realistic and pessimistic courses of events. The result of this thesis is a conception of business with minimized probability of failure.
Description
Citation
KONEČNÝ, M. Podnikatelský plán pro založení hudebního klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
otázka vedoucího: zodpovězena otázky oponenta: zodpovězeny prof. Kocmanová: Pro kolik lidí jsou vaše propočty ohledně tržeb? zodpovězeno prof. Kocmanová: Co patří do výkazu zisku a ztráty? zodpovězeno prof. Kocmanová: Co jste zahrnul do výdajů v roce 2017? zodpovězeno prof. Kocmanová: Kdy předpokládáte, že se vám vrátí peníze, které jste do podnikání vložil? zodpovězeno prof. Kocmanová: Dělal jste si průzkum, zda o to mají mladí lidé zájem? zodpovězeno Ing. Novotný, Ph.D.: Máte zde zahrnuty poplatky pro OSA? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO