Podnikatelský záměr na založení fitness centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského záměru pro založení nového fitness centra. Teoretická část popisuje základní pojmy, podnikatelský plán a analýzu prostředí. V následující části je analyzováno prostředí v okolí podniku. Poslední část se zaměřuje na konkrétní podnikatelský záměr pro založení fitness centra.
This bachelor´s thesis focuses on developing a business plan for the establishment of a new fitness center. The theoretical part describe the basic concepts, business plan and environmental analysis. The following is analyzed environment around the company. The last part focuses on a specific business plan for the establishment of fitness center.
Description
Citation
STŘASÁK, T. Podnikatelský záměr na založení fitness centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Denisa Doupovcová (člen)
Date of acceptance
2017-06-23
Defence
prof. Kocmanová: Jak byste eliminoval jednotlivá rizika vyplývající z vašeho návrhu? - zodpovězeno doc. Bartoš: Jaké další objekty, kromě středních škol, jsou v okolí plánovaného fitness centra? Kolik posilovacích strojů máte naplánováno v posilovně? Jak velký je prostor plánovaného fitness centra? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO