Studie průběhu zakázky vybraným podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá studiem průběhu zakázky ve firmě REDA a.s., která se se specializuje na výrobu a potisk reklamních a dárkových předmětů a s tím souvisejících dalších služeb. Dle zpracovaných analýz jsou vypracovány změny, které vedou ke zlepšení průběhu zakázky v daném podniku.
Bachelor thesis deals with the study of the contract award in the company REDA a.s., which specializes in the production and printing of promotional and gift items and other related services. According to processed analyzes are developed changes that lead to improvement during the engagement in the selected company.
Description
Citation
DOLEŽEL, J. Studie průběhu zakázky vybraným podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Holek: Dodává firma dárkové koše? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová: Jak velká je fluktuace zaměstnanců, že ji uvádítě jako slabou stránku v analýze SWOT? Z jakého důvodu jste uvedl fluktuaci zaměstnanců jako slabou stránku firmy? Jaká je fluktuace zaměstnanců v ČR dle ČSÚ? - částečně zodpovězeno Ing. Kaňovská: Co bylo cílem dotazníků? - zodpovězeno Ing. Mráček: Na zakladě čeho jste stanovil předměty obsažené v dotazníku v ot. 7? Jak velkým zákazníkem je pro firmu VUT? - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO