Návrh na zlepšení externího personálního marketingu podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá externím marketingem z pohledu personalistiky. Cílem práce je odstranění nedostatků v oblasti externího marketingu podniku Gebauer a Griller Kabeltechnik, spol. s r.o. Teoretická část práce objasňuje pojmy z oblasti lidských zdrojů a popisuje metody, jimiž je podnik analyzován. V analytické části práce je popsána daná společnost a její současné nedostatky v zadaném tématu, pro jejichž zlepšení jsou uvedeny návrhy.
The bachelor’s thesis deals with external marketing from the perspective of human resources. The aim is to eliminate shortcomings in the area of external marketing of a company Gebauer a Griller Kabeltechnik, spol. s r.o. The theoretical part explains the concepts of human resources and describes the methods by which the company is analyzed. The analytical part describes the company and its current shortcomings. For those shortcomings are suggested improvements.
Description
Citation
BLAHUTKOVÁ, D. Návrh na zlepšení externího personálního marketingu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zuzana Dohnalová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno prof. Kocmanová: Proč jste zařadila snížení nákladů na produkci do příležitostí ve SWOT analýze? zodpovězeno Ing. Karas, Ph.D.: Jak myslíte splnění zadaných hypotéz, o jaké hypotézy se jedná? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO