Návrh změn konceptu motivačního systému v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh změn konceptu motivace v daném podniku. V teoretické části práce jsou vysvětleny pojmy související s motivací a odměňováním pracovníků. V analytické části je popsán současný stav podniku včetně nedostatků. Cílem motivačního systému společnosti je nalezení co nejlepší a nejvýhodnější cesty pro zlepšení chodu podniku. V návrhové části byly řešeny systémy hledání nových příležitosti pro zaměstnance, příspěvek na dopravu do práce, dárkové poukázky, volný poslední pracovní den a zdravotní benefity.
Bachelor thesis focuses on draft amendments to the concept of motivation in the company. The theoretical part explains the concepts related to motivation, and remuneration of employees in the company. In analysis part is describe current status with his shortcomings. Motivation systém goals is finding the best ways to improve business operations. In design part will address how to resolve systems for finding new opportunities for employees, a contribution to transport to work, gift vouchers, a free last working day and health benefits.
Description
Citation
TVRDÝ, D. Návrh změn konceptu motivačního systému v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
otázka oponenta - odpovězeno doc. Lajtkepová - Kdo je dodavatelem této společnosti? - odpovězeno do. Lajtkepová - Navrhujete jeden volný den pro obchodní zástupce, kteří dosáhnou výše zakázek za 100 000 Kč. Je reálné tuto hranici dosáhnout? - odpovězeno doc. Lajtkepová - Jak se Vaší firmy dotklo EET? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO