Technologie pro mobilní uskladnění elektrické energie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této semestrální práce je vypracovat rešerši na téma různých metod uskladnění elektrické energie. V práci jsem zkombinoval mnoho datových zdrojů a pro každou technologii jsem vytvořil stručný popis historie, současných problémů a možností do budoucna. Má práce čtenáři poskytne přehled faktografických informací na téma akumulátorů, palivových článků, superkondenzátorů a průtokových baterií. Příslušné technologie jsou uspořádány jako strukturovaný, kategorizovaný seznam.
The aim of this thesis is to list and compare different methods of storing electrical energy. I have combined many data sources in order to produce a brief summary of history, current problems and future possibilities for each. technology. My thesis provides the reader with a summary of factographic information on the subject of rechargeable batteries, fuel cells, supercapacitors and flow batteries.
Description
Citation
HELMA, R. Technologie pro mobilní uskladnění elektrické energie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Angličtina v elektrotechnice a informatice
Comittee
doc. PhDr. Milena Krhutová, Ph.D. (předseda) Mgr. Bc. Dagmar Šťastná (místopředseda) Mgr. Pavel Sedláček (člen) Mgr. Jaromír Haupt, Ph.D. (člen) Mgr. Miroslav Kotásek, Ph.D. (člen) Mgr. Magdalena Šedrlová (člen) prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (člen) PhDr. Milan Smutný, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Student prezentoval svou bakalářskou práci téměř bezchybnou angličtinou a s poněkud živým body language. Poté zodpověděl všechny dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO