Rekonstrukce signálu modifikovaného efektem fade-in/fade-out

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce nese teoretický podklad pro zpracování speciální úlohy dekvantizace, a to rekonstrukce signálu postiženého efektem fade-in, fade-out. Je zde obsažen teoretický úvod shrnující základní poznatky o převodu z analogové oblasti do digitální. Dále zde nalézáme objasnění fenoménu řídkých reprezentací signálů, je zde formulována dekvantizační úloha a nadnesen algoritmus k jejímu výpočtu. Práce popisuje realizaci úlohy a přináší shrnutí výsledků celého procesu.
This thesis contains the theory needed to solve the special problem of bit-depth expansion. The goal is to reconstruct the signal which suffered from application of the fade-in, fade-out effect. The theory includes information of analog to digital conversion and the theory of sparse representations. Thesis formulates the task of bit-depth expansion and advices the algorithm to solve it. Furthermore, the realization of the issue is discussed and the results are given.
Description
Citation
BAČA, P. Rekonstrukce signálu modifikovaného efektem fade-in/fade-out [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Audio inženýrství
Comittee
doc. Ing. MgA. Mgr. Dan Dlouhý, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ladislav Káňa (člen) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) MgA. Lukáš Nábělek (člen)
Date of acceptance
2017-06-21
Defence
1. Jak by výsledek ovlivnily jinak znehodnocené výchozí audio nahrávky (zašumnělé apod.)? 2. V jakých případech v praxi by se tato metoda mohla využívat?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO