Indikátor pro pipetování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práca „Indikátor pro pipetování“ sa zaoberá možnosťami indikovania postupu práce pri pracovaní s mikroskúmavkovými doskami s 96 a 48 mikroskúmavkami. Práca berie ohľad na finančnú nenáročnosť zhotoveného produktu, rovnako ako aj na univerzalitu pre použitie mikroskúmavkových dosiek, určených na rôzne účely a pracoviská, dodávanými rôznymi firmami. Práca popisuje návrh ako hardwaru, tak aj softwaru a krytu zariadenia. Zariadenie využíva 96 LED diód, ovládané mikrokontrolérom, je schopné bezdrôtovej komunikácie s nadradeným systémom.
Thesis “LED pipetting indicator” considers possibilities of indication of working process using microplates with 96 and 48 wells. It is also considering low financial costs of the final product, same as universality for using microplates intended for different uses and researches and also for using microplates made by different manufacturers. This work follows designing of hardware, software and casing. Device is using 96 LED diodes, controlled by microcontroller which is able to communicate with system of higher level.
Description
Citation
DEMJAN, M. Indikátor pro pipetování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (předseda) Ing. Marina Ronzhina, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Daniel Vlk, CSc. (člen) MUDr. Jan Máchal, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Karel Sedlář, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Svoboda (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Ronzhina položila otázku: Jaká je výsledná cena zařízení? Ing. Svoboda položil otázku: Jak je vyřešeno použítí ve sterilním prostředí? Doc. Kolář položil otázku: Zvažoval jste použití RGB diod? Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO