Měření reakční doby člověka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce je zaměřena na hodnocení reakční doby, pomocí android aplikací, zhotovených v MIT app inventoru. Objekty budou testovány na zrakovou i sluchovou reakční dobu a výsledky budou statisticky vyhodnoceny. Testování se bude týkat různých věkových skupin.
This thesis is focused on the evalution of reaction time using the android application made at MIT App Inventor. The objects will be tested for visual and auditory reaction time and the results will be statistically evaluated. Testing will involve different age groups.
Description
Citation
VYKYDAL, V. Měření reakční doby člověka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Daniel Schwarz, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Odstrčilík, Ph.D. (člen) MUDr. Jaromír Gumulec, Ph.D. (člen) MUDr. Tibor Stračina, Ph.D. (člen) Ing. Jakub Hejč (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Mudr. Gumulec se zeptal - jak jste odečetl zpoždění mobilního telefonu z reakční doby ? Doc. Kolářová se zeptala - jaké je zpoždění mezi stisknutím tlačítka start a odezvy ? Mudr. Stračina položil otázku zda se nějak liší reakce na zvukový a zrakový podnět ? Student odpověděl na otázky členů komise a oponenta. Student obhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO