Automatizovaná tvorba statistik síťového provozu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zpracováním a prezentací výsledků zátěžového testování. V první části práce jsou rozvedeny základní pojmy, které jsou úzce spjaté se zátěžovým testováním. Následuje část s analýzou dostupných řešení a jejich vzájemné porovnání. Získané teoretické znalosti jsou následně uplatněny v návrhu modulu pro generování reportu ve formě webové stránky. Samotný modul je vytvořen pro program JMeter a naprogramován v jazyce Java. Vygenerovaná webová stránka je programována v jazyce HTML, CSS a JavaScript.
This Bachelor Thesis aims to process and present outcomes of stress testing. The frst chapter depicts basic terms closely connected to stress testing. Second part is concerned with the analysis of possible resolutions and their comparison between each other. The obtained theoretical knowledge is then applied to model sketch for a report, generated in form of the website. The model itself is created in JMeter program and it is written in the Java coding language. The generated website is programed in HTML, CSS and JavaScript languages.
Description
Citation
BENEDIKT, J. Automatizovaná tvorba statistik síťového provozu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Hajný, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dzurenda, Ph.D. (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen) Ing. Martin Sýkora (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Uveďte rozdíly zmiňovaných nástrojů a Vámi „vylepšeným“ nástrojem JMeter, v čem je lepší? Byla práce zaměřena spíše na reprezentaci či získávání dat? Jak budete implementovat export dat do PDF?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO