Keramická pouzdra - iterakce kovů s keramickými materiály při výpalových teplotách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce popisuje technickou keramiku jako moderní materiál pro široké spektrum inženýrských aplikací, přičemž se zaměřuje na korundovou keramiku. Zabývá se keramickými pouzdry, technologickými postupy při jejich výrobě a řešením průchodek pro elektrický signál. Součástí práce je výběr potenciálně vhodných materiálů pro vytvoření vodivé cesty uvnitř keramické struktury a jejich experimentální ověření.
This bachelors thesis describes technical ceramic as a modern material for a wide range of engineering applications, focusing on alumina ceramics. It deals with ceramic housing, technological processes in their manufacture and solutions for eletrical feedtrough. Part of the thesis is the selection of potentially suitable materials for the creation of a conductive path within the ceramic structure and their experimental verification.
Description
Citation
SMEJKAL, J. Keramická pouzdra - iterakce kovů s keramickými materiály při výpalových teplotách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jan Leuchter, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vilém Kledrowetz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (člen) doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále odpověděl na otázky komise: 1) jakým materiálem a způsobem by se Kanthal D kontaktoval? 2) jak je řešen vývodový systém u pouzder DIL? 3) proč byly zvoleny dané kovy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO