Návrh na rozšíření stávajícího produktu na České poště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem diplomové práce je " Návrh na rozšíření stávajícího produktu na České poště,s.p." Cílem práce je posoudit současnou situaci České pošty,s.p. a navrhnout rozšíření stávajícho produktu v pozici dominantního logistického operátora na trhu. Na vyhodnocení zjištěních výsledků pro návrhu stávajícho produktu jsem použila metodu analýzy rozboru matice vnitřních a vnějších faktorů.Česká pošta,s.p. má na logistickém trhu dominantní pozici a měla by své konkurenční výhody využít k přípravě pro získání kvalitního strategického partnera,který by jí pomohl rozšířit stávající i nové produkty v současném postavení na konkurenčním trhu.
"The strategic analystis of Czech post s.p." is a topic of my thesis.The aim of this work was review the present situation of Czech post s.p. and to propose strategy for preserve of domination logistic position operator on market.I have used method of Internal analysis and external environment for synthesis and analysis.On the survey for find out the result was used a nut for servey internal and external factors.For proposal of strategy was internal external nut.Czech post s.p. has dominantly position on logistic market and it should use its competitive advantages to prepare for get quality sardonic partner,who would aid to extend current and new products in the present position in the competitive market.
Description
Citation
GRUFÍKOVÁ, J. Návrh na rozšíření stávajícího produktu na České poště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2008-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO