Rozvoj malé firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této diplomové práce je definovat podnikatelský záměr konkrétní malé firmy a zpracovat ho následně do podoby podnikatelského plánu. První část práce tvoří úvod do problematiky malých a středních podniků, jsou zde definovány specifické rysy těchto podniků, jejich výhody a nevýhody, a jejich význam pro národní hospodářství. V další kapitole je obsažen teoretický základ pro tvorbu podnikatelského plánu včetně SWOT analýzy. Následuje praktická část diplomové práce. V praktické části je navržen a zpracován podnikatelský záměr na rozšíření malého podniku.
The theme of this diploma work is to define of a business aim for a concrete small-sized enterprise and to transform it into a business plan. The first part is an entry to the sector of small and middle-sized enterprises; there are definitions of specific attributes of these enterprises, thein advantages and disadvantages, and their importance for an economy. In the sekond part is presented a ground of a theory for a business plan and SWOT analyse The next part is practical part of diplom work. In the practical part is suggested and work up the business plan of founding of small enterprises.
Description
Citation
HLADÍKOVA, K. Rozvoj malé firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Ing. Jaroslav Geršl (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO