Rodinný dům s půjčovnou nářadí v Havlíčkově Brodě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší projekt rodinného domu s půjčovnou nářadí v Havlíčkově Brodě. Rodinný dům je určen pro čtyřčlennou rodinu, má jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží. Půjčovna nářadí je navržena jako jednopodlažní s možností přístupu osob s omezenou schopností pohybu a orientace. Obvodová nosná konstrukce suterénu je navržena z tvárnic ztraceného bednění doplněných o tepelnou izolaci. Obvodové zdivo nadzemní části objektu je řešeno z keramických tvárnic doplněných kontaktním zateplovacím systémem podle zásad ETICS. Vodorovné nosné konstrukce jsou navrženy z keramických stropních tvarovek a keramicko-betonových nosníků. Celý objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou se spádovou vrstvou z tepelné izolace.
This bachelor thesis deals with the project of a detached house with a tool hire in Havlíčkův Brod. The detached house is intended for a four-member family. It has one basement and two above-ground floors. The tool hire is designed as a single-storey unit which enables access of disabled people. The external load-bearing structure of the basement is designed of permanent formwork blocks complemented with thermal insulation. The external wall of the above-ground part of the project is designed of clay blocks complemented with a contact thermal insulation system according to ETICS. The horizontal load-bearing structures are projected of ceiling clay blocks and ceramic-concrete beams. The whole building is roofed with a warm flat roof with a screed to fall of thermal insulation.
Description
Citation
DVOŘÁK, F. Rodinný dům s půjčovnou nářadí v Havlíčkově Brodě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO