Druh konstrukce a její vliv na cenu stavebního díla

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce má za cíl porovnat cenu novostavby dvoupodlažního rodinného domu za použití různých druhů stavebních materiálů. V teoretické části se řeší pojmy, jako jsou ceny, náklady, rozpočty, projektová dokumentace a oceňování nemovitostí. Praktická část obsahuje položkové rozpočty na rodinný dům a jeho projektovou dokumentaci. Výstupem práce je porovnání celkových cen rozpočtu, časová náročnost a tepelněizolační vlastnosti různých druhů stavebních materiálů.
This thesis aims to compare the price of new two-storey family house using various kinds of building materials. In the theoretical section addresses concepts such as prices, costs, budgets, project documentation and real estate valuation. The practical part contains itemized budgets to the family home and project documentation. The output of the thesis is a comparison of the total budget prices, time requirements and thermal insulation properties of different types of building materials.
Description
Citation
ELIÁŠ, J. Druh konstrukce a její vliv na cenu stavebního díla [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO