Podrobný urbanistický návrh využití území Sportovní, Drobného, Tř. gen. Píky, Porgesova

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je urbanistické řešení území, vymezeného ulicemi Sportovní, Drobného, tř. Gen. Píky, Porgesova. Důraz se klade především na obnovu a zatraktivnění ústředního bodu jímž je fotbalový stadion, zefektivnění napojení na okolní dopravní uzly a revitalizace zeleně, nově vybudovanými parky. Předpokládaný výsledek je navrácení sportovní funkce oblasti, jako je celkové zvýšení zájmu veřejnosti o toto území.
The subject of the masters thesis is an urban solution of the area circumscribed by the streets Sportovní, Drobného, tř. Gen. Píky, Porgesova. The emphasis is put primarily on restoring and enhancing the central point, which is the football stadium, building more effective conection to nearby traffic hubs and revitalising the surrounding parks. Estimated result is to bring back the sport function to the area as well as overall increase of the interest from public.
Description
Citation
VALENTOVÁ, A. Podrobný urbanistický návrh využití území Sportovní, Drobného, Tř. gen. Píky, Porgesova [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Date of acceptance
2016-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO