Návrh a konstrukce audio výkonového zesilovače ve třídě AB

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na návrh audio výkonového zesilovače ve třídě AB s minimálním výstupním výkonem 2 x 80 W, s možností ovládat kmitočtové charakteristiky, hlasitost a balance. Tento návrh je možno široce uplatnit v dnešní společnosti. Samotný návrh je koncipován, tak aby bylo možno jej zhotovit z běžně dostupných součástek. Práce obsahuj návrh vhodného napájecího zdroje a návrh chlazení aktivních prvků.
his thesis is focused on a proposal of an audio power amplifier of class AB with minimum capacity of 2 x 80 Watt and with a possibility to control the frequency characteristics, volume and balance. An usage of this proposal is wide today. The proposal is designed to be made from common available components. This thesis includes proposal of an acceptable power supply and proposal of an active cooling elements.
Description
Citation
HYNEK, J. Návrh a konstrukce audio výkonového zesilovače ve třídě AB [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Lucie Hudcová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Šebesta, CSc. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO