Dočasný příbytek migrantů - přijímací a pobytové středisko

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá uprchlickou krizí - aktuální problematikou v roce 2017. Jedním ze součástí problematiky je potřeba výstavby přijímacího a pobytového střediska na území ČR. Pro tyto účely byla vybrána lokalita v Brně v části Maloměřice. Využita je lokalita brownfieldu na okraji městské části. Návrh je koncipován jako uzavřený blok se dvěma hlavními vstupy a to diagonálně umístěnými. Blok je tvořen dvoupodlažními objekty, které slouží pro bydlení migrantů. Uvnitř bloku jsou pak dvě čtyřpodlažní budovy, které slouží jako administrativa, údržba, stravování, vzdělávání a volnočasové aktivity, tedy všechny ostatní činnosti kromě bydlení.
This diploma thesis deals with the issue of crisis - the current issue in 2017. One of the issues is the need for the construction of a imigrant center in the Czech Republic. The locality in Brno was selected in Maloměřice. The location of the brownfield on the outskirts of the city district is used. The design is conceived as a closed block with two main diagonally inputs. The block is made up of two-storey buildings used for housing migrants. Within the block, there are two four-story buildings that serve as administration, maintenance, catering, education and leisure activities, ie all other activities except housing.
Description
Citation
RICHTER, P. Dočasný příbytek migrantů - přijímací a pobytové středisko [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO