Vyhledávací studie cyklostezky mezi obcemi Dolní Lomná-Horní Lomná

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se formou technické studie zabývá návrhem nově vedené cyklotrasy mezi obcemi Dolní Lomná a Horní Lomná. V současnosti je cyklotrasa číslo 6082 vedena po komunikaci III. třídy 01151. V této práci je zpracováno jiné řešení tohoto stavu, a to konkrétně dvě nové varianty. Varianta A, která je provedena jako samostatná stezka pro cyklisty a varianta B, jež je řešena jako cyklotrasa vedoucí po stávajících a nových lesních cestách. Oba návrhy jsou provedeny v souladu s platnými normami.
The bachelor's thesis deals with design of new cycle way between Dolní Lomná and Horní Lomná. Currently there is cycle way nr. 6082 linig road III/01151 together with car traffic. In this thesis, there are designed two options of new cycle way between these localities. Specifically it is option A and option B. Option A is based as new cycle path and option B is based as cycle way lining current forest paths and newly designed forrest paths. Both options are designed in accordance with applicable standards.
Description
Citation
ZÁVADSKÁ, A. Vyhledávací studie cyklostezky mezi obcemi Dolní Lomná-Horní Lomná [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO