Ocelová konstrukce zastřešení nástupiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá statickým výpočtem a posouzením nosné ocelové konstrukce zastřešení nástupiště. Objekt se nachází v centru města Pardubice. Půdorysné rozměry konstrukce jsou 24 x 35 metrů. Výška konstrukce je 8 metrů. Nosnou část tvoří plnostěnné sloupy a příhradové vazníky a ty spolu tvoří tvar dvou písmen TT. Jednotlivé pruty jsou tvořeny z obdélníkových trubek a I profilů. Materiál nosné konstrukce je ocel S355 J2.
Bachelor's thesis deals with the structural stress calculation and evalution of a load-bearing structure in the construction of a station platform roof. The building is situated in the city centre of Pardubice. Groundplan dimensions of the structure are 24 x 35 metres. The high of the structure is 8 metres. The load-bearing part solid pilar columns and trusses consist of a T-shaped lattice-work. Individual bars are formed by rectangular pipes and I profile. Load-bearing elements are made of steel class S355 J2.
Description
Citation
PETROVIČ, J. Ocelová konstrukce zastřešení nástupiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO