Příprava realizace hrubé vrchní stavby ubytovacího pavilonu v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá stavebně technologickým řešením hrubé vrchní stavby ubytovacího pavilonu v Brně na ulici Veslařská. Pro danou technologickou etapu je zpracován časový plán výstavby, položkový rozpočet s výkazem výměr, technická zpráva, výkresy zařízení staveniště, technologický předpis, posouzení dopravních tras, návrh hlavních strojů a mechanizmů, kontrolní a zkušební plán, bezpečnostní rizika a jejich prevence. V poslední kapitole je zpracováno porovnání 3 možných variant z hlediska finančního, časového a tepelně technického posouzení.
The bachelor thesis deals with the construction technological solution of the rough top structure of the accommodation pavilion in Brno on Veslařská street. For the given technological phase a time schedule for construction, an itemized budget with a statement of dimensions, a technical report and drawings of the construction site equipment, a technological regulation, assessment of transport routes, design of the main machines and mechanisms, a control and test plan, security risks and their prevention are elaborated. The last chapter deals with the comparison of 3 possible options in terms of financial, time and thermal technical assessment.
Description
Citation
ŠENK, M. Příprava realizace hrubé vrchní stavby ubytovacího pavilonu v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO