Novostavba RD v Březí s kadeřnictvím

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro novostavbu rodinného domu, který se nachází v obci Březí. Objekt je umístěn v nově vybudovaném zastavěném území s rovinatým terénem. Rodinný dům je dispozičně řešen pro bydlení čtyřčlenné rodiny a provoz kadeřnictví, které se nachází v prvním nadzemním podlaží spolu s garáží, obývacím pokojem a kuchyní. Obytné podkroví je řešeno jako klidová zóna. Hlavní vstup je spolu z vjezdem do garáže a vchodem do kadeřnictví situován v severozápadní části objektu, obytné místnosti jsou situovány na jih. Střecha je navržena sedlová s proměnným sklonem opatřená keramickou střešní krytinou. Nosné zdivo je z pórobetonových a vápenopískových tvárnic, celý objekt bude opatřen kontaktním zateplovacím systémem, stropní konstrukce jsou prefa-monolitické z železobetonových nosníků a pórobetonových vložek. Schodiště je tvořeno z pórobetonových bloků.
The subject of my bachelor thesis is processing of design documentation for new building of detached house which is part of Březí village. Object is placed in newly built-up area with a flat terrain. Detached house has construction dispositions for housing a four-member family and a hairdresser´s which is placed in the first floor with the garage, the living room and the kitchen. Attic room is designed like a rest zone. There is a main entrance with the entrance to the garage situated in the northwest side of the house. There is also a entrance to the hairdresser´s on this side of the house. The habitable rooms are in the south side. The roof is designed like a saddle roof with a variable slope and a clay tile roofing. Loadbearing masonry is from aerated concrete and a sand-lime blocks. The whole house has contact thermal insulation system. The construction of ceiling is prefa-monolitic from reinforced concrete beams and aerated concrete liners. The staircases are from aerated concrete blocks.
Description
Citation
PŘÍBORSKÝ, R. Novostavba RD v Březí s kadeřnictvím [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO