Rodinný dům s provozovnou v Hořicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
PŘEDMĚTEM TÉTO BAKALÁŘSKÉ PRÁCE JE NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU S PROVOZOVNOU V HOŘICÍCH. DŮM JE SITUOVÁN VE SVAHU A NAVRŽEN JAKO TŘÍPODLAŽNÍ. V SUTERÉNNÍM PODLAŽÍ SE NACHÁZÍ STRUDIO SE SAMOSTATNÝM VCHODEM DO OBJEKTU. ZBYLÉ DVĚ PODLAŽÍ TVOŘÍ OBYTNOU ČÁST. DŮM JE URČEN K TRVALÉMU BYDLENÍ 4 OSOB. NOSNÉ OBVODOVÉ KONSTRUKCE JSOU TVOŘENY KERAMICKÝMI TVÁRNICEMI. V SUTERÉNNÍM PODLAŽÍ JSOU OBVODOVÉ ZDI Z BETONOVÝCH TVÁRNIC. KONSTRUKCE STROPU JE TVOŘENA STROPNÍMI PANELY SPIROLL. STŘECHA JE PULTOVÁ S NOSNOU KONSTRUKCÍ Z PŘÍHRADOVÝCH VAZNÍKŮ. PROJEKT BYL ZPRACOVÁN VE 3D PROGRAMU ARCHICAD.
THE SCOPE OF THIS BACHELOR´S THESIS IS A NEW BUILDING OF A HOUSE WITH BUSINESS PREMISES IN HOŘICE. THIS DETACHED HOUSE IS SITUATED ON A SLOPE AND HAS THREE STOREYS. BUSINESS PREMISES ARE IN THE BASAMENT AND HAVE THEIR OWN ENTRANCE. THE OTHER STOREYS MAKE A LIVING AREA. THE BUILDING IS INTENDED FOR PERNAMENT HOUSING OF FOUR PERSONS. EXTERNAL LOADBEARING STRUCTURES ARE MADE OF CLAY BLOCKS. EXTERNAL WALLS IN THE BASEMENT ARE MADE OF CONCRETE BLOCKS. SPIROLL PANELS ARE USED FOR STRUCTURE OF CEILING. ROOFING IS MONO-PITCHED MADE OF TRUSS GIRDERS. THE DESIGN WAS PROCESSED IN 3D PROGRAM ARCHICAD.
Description
Citation
HAMPLOVÁ, A. Rodinný dům s provozovnou v Hořicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO