Zdravotně technické a plynovodní instalace v přístavbě průmyslového závodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Daná bakalářská práce je zaměřena na zdravotně technické a plynovodní instalace pro zadaný objekt administrativní budovy, které bude provedena, jako novostavba k halovému objektu v průmyslovém areálu. V teoretické části se zabývám tématem Kotelen. Ve výpočtové a projektové části řeším rozvody kanalizace, dešťového potrubí, vodovodního rozvodu a plynovodních rozvodů v zadaném objektu. Daná administrativní budova je rozdělena na 2 ucelené části. V jedné části se nachází administrativní provoz objektu v druhé části se nachází technické místnosti, jídelna, hygienické místnosti a šatny určené pro provoz části průmyslového závodu.
The bachelor thesis is focused on the technical and gas installation for the specified building of the administrative building, which will be implemented as a new building for the hall building in the industrial area. In the theoretical part I deal with the subject of boiler room. In the calculation and design part I deal with sewerage, rainwater pipelines, water distribution and pipelines in the given building. The given office building is divided into 2 parts. In one part there is an administrative operation of the building, in the second part there is a technical room, a dining room, a sanitary room and a cloakroom designed for the operation of a part of an industrial plant.
Description
Citation
MOŠTĚK, J. Zdravotně technické a plynovodní instalace v přístavbě průmyslového závodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO