Asfaltový recyklát do podkladních vrstev vozovek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je zpracování aktuální rešerše o používání asfaltového recyklátu do podkladních vrstev vozovek. Kromě tuzemských poznatků se zabývá také zahraničními zkušenostmi využití zkoumaného materiálu a sleduje aktuálně používané technologie pro zpracování asfaltových recyklátů do konstrukčních vrstev vozovek. V praktické části jsou poté ověřeny možnosti využití asfaltového recyklátů v nestmelené a stmelené podkladní vrstvě vozovky.
This bachelor thesis reviews the use of asphalt recyclated material and its application in the base and subbase layers of pavements. In addition to domestic knowledge, a foreign experience with the use of tested material and also covers currently used technologies for the processing of asphalt recyclates into the constructional layers of roads.is presented. Possibile application of asphalt recyclates in the unblemished and coated subbase layer of the road are verified in the practical part
Description
Citation
WINTEROVÁ, K. Asfaltový recyklát do podkladních vrstev vozovek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO