Statická analýza protihlukového krytu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je statická analýza samonosného protihlukového krytu, který je umístěn nad výrobním zařízením. Kryt je sestaven z jednotlivých segmentů s ocelovou nosnou kostrou a je možné jej po částech demontovat. K vytvoření prostorového výpočtového modelu byl použit program RFEM. Cílem práce je posouzení mezních stavů únosnosti a použitelnosti vybraných prvků konstrukce. Vybrané výsledky jsou ověřeny ručním výpočtem.
The subject of this Bachelor’s thesis is a structural analysis of acoustic enclosure, which is located above production facilities. The enclosure is assembled of elements with a load-bearing skeleton made of steel. It is possible to dismount the enclosure in parts. Computational software RFEM was chosen to model the 3D structure. The aim of this thesis is an assessment of ultimate and serviceability limit state of some selected elements. Some of the results obtained from the RFEM program are verified by hand-done calculation.
Description
Citation
HÁNDLOVÁ, B. Statická analýza protihlukového krytu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO