Stavebně technologické řešení zastřešení bytového domu v Nerudově ulici v Hradci Králové

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této práce je řešení technologické etapy realizace ploché střechy bytového domu a podzemních garáží v Nerudově ulici v Hradci Králové. Jedná se o realizaci jednoplášťové ploché střechy bytového domu a intenzivní vegetační střechy podzemních garáží. Práce obsahuje technickou zprávu, návrh strojní sestavy, návrh zařízení staveniště, výkaz výměr, řešení širších vztahů dopravních tras, kvalitativní požadavky, bezpečnost práce, rozpočet a časový harmonogram.
The subject of this work is to create a construction technology solution of a flat roof of an apartment house and an underground garage in Nerudova street in Hradec Králové. It is about execution of warm flat roof of apartment house and intensiv green roof of underground garage. The work includes technical report, a design of a mechanical assembly, site facilities, bill of quantities, solution of wider transport routes, quality requirement, ensure safety, a budget and a time schedule.
Description
Citation
LEBRUŠKA, J. Stavebně technologické řešení zastřešení bytového domu v Nerudově ulici v Hradci Králové [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO