Nosná konstrukce rodinného domu z tenkostěnných za studena tvarovaných ocelových profilů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vypracovat statický a konstrukční návrh montovaného rodinného domu. Nosná konstrukce je ocelová z tenkostěnných za studena tvarovaných profilů. Rodinný dům je jednopodlažní, nepodsklepený, obdélníkového půdorysu o rozměrech 9 x 14 m. Střecha je sedlová se sklonem 27°. Střešní příhradové vazníky umožňují vznik půdního prostoru pro skladování sezónních věcí. Dům je situován v městské zástavbě města Bílovec. Objekt byl navržen v souladu s platnými normami na mezní stav únosnosti a na mezní stav použitelnosti.
The aim of the bachelor thesis is make a structural design of prefabricated family house. The load-carrying structure is composed of thin-walled cold-formed steel profiles. The family house is single-storey without basement. The object has rectangular ground plan with proportions of 9 x 14 m. The gable roof has slope 27°. Roof truss girders allows to make a attic space for storage seasonal things. The house is situated in city development of Bílovec. The object was designed according to currently valid standarts to the ultimate limit states and seviceability limit states.
Description
Citation
JANČAR, O. Nosná konstrukce rodinného domu z tenkostěnných za studena tvarovaných ocelových profilů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO