Proudění v prostoru šachtového přelivu VD Labská

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je rozdělena na literární rešerši a praktickou část (vlastní měření). Obsahem literární rešerše je popis šachtového přelivu, vodního díla Labská a měřicích zařízení. V praktické části je provedeno měření rychlostí, úrovně hladiny a rozdělení průtoku na modelu šachtového přelivu. Výsledkem je vyhodnocení horizontálních rychlostí pro dvě úrovně měření, vyhodnocení úrovně hladiny a rozdělení průtoku.
The bachelor thesis is divided into literary research and practical part (own measurement). The content of the literary research is a description of the shaft spillway, the Labská dam and the measuring equipment. The practical part is focused on measurement of the horizontal velocity, flow distribution and water surface elevation on the shaft spillway physical model. The results are horizontal velocity for two levels, water surface elevation and flow distribution.
Description
Citation
ŠVÁB, J. Proudění v prostoru šachtového přelivu VD Labská [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO