Realizace hrubé vrchní stavby polyfunkčního objektu Kopřivy, Boskovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá řešením technologie hrubé vrchní stavby polyfunkčního objektu „Kopřivy“ na Růžovém náměstí v Boskovicích. V rámci práce je zpracován technologický postup pro svislé a vodorovné zděné konstrukce, technická zpráva zařízení staveniště, návrh stojní sestavy a dopravních tras, kontrolní a zkušební plán a opatření k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. Vzhledem k času a finanční náročnosti stavby je vypracován časový plán a její položkový rozpočet.
The Bachelor thesis is about solving the technology of rough upper building of the Polyfunctional object "Kopřivy" at the "Růžové Náměstí" in Boskovice. Within the work, there is a processed technological procedure for vertical and horizontal brick constructions, technical report of building site equipment, draft of the machine and traffic routes, control and test plan, and health and safety measures at work. Due to the time and financial demands of the construction, a timetable and its budget line are drawn up. The documentation provided by the investor of the building was used to prepare the bachelor thesis.
Description
Citation
VESELÝ, M. Realizace hrubé vrchní stavby polyfunkčního objektu Kopřivy, Boskovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO