Varianty odkanalizování obcí do 2 tisíc obyvatel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je návrh a porovnání možných variant odkanalizování obce Bořenovice. Navržené varianty jsou vybudování nové stokové sítě a čerpací stanice dle PRVK, vybudování nové stokové sítě a čistírny odpadních vod a výstavba nové stokové sítě s dočištěním odpadních vod ve stabilizačních nádržích. Součástí práce je také přehled současných variant odkanalizování obcí do 2 tisíc obyvatel.
The main goal of this thesis is a proposal and a comparing potential options about drainage of village Bořetice. Proposed variants are building of a new sewer network and a pump station according to PRVK, building of a new sewer network and a sewage treatment plant and a building of a new sewer network with a finishing wastewater treatment in the stabilization tanks. This thesis also includes a summary of current options of drainage village up to 2000 inhabitants.
Description
Citation
REMEŠOVÁ, T. Varianty odkanalizování obcí do 2 tisíc obyvatel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO