Navigace pro piloty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Referee
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a vytvořením navigačního systému jako pomůcky pro piloty vrtulníků a ultralehkých letadel. Pro realizaci je stěžejní výběr požadovaných funkcí pro implementaci. Dále práce obsahuje popis návrhu aplikace.
This diploma thesis concerns design and creation of a navigational system as a tool for pilots of helicopters and ultralight planes. Choosing required functions is critical part for realization of this project. The paper also contains description of draft of application.
Description
Citation
KRYL, J. Navigace pro piloty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Počítačová grafika a multimédia
Comittee
prof. Dr. Ing. Pavel Zemčík (předseda) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jiří Sochor, CSc. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Dr. Beran měl dotaz, čím práce studenta nejvíce obohatila. Prof. Zemčík se ptal na vyznačení aktivního prostoru v podkladech. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Z jakého důvodu se data o vzdušných prostorech a letištích neaktualizují automaticky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO