Informační systém zubní ambulance

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cieľom tejto bakalárskej práce je návrh a implementácia informačného systému zubnej ambulancie . Jedná sa o desktopového klienta pre platformu Windows. Informačný systém je postavený na databázovom serveri typu MySQL a je implementovaný objektovo orientovaným jazykom C# s využitím .NET a Entity frameworku . Uživateľské rozhranie je implementované technológiou Windows Presentation Foundation( WPF ).
The purpose of this bachelor thesis is design and implementation of an information system of a dental clinic. It is a desktop client designed for the Windows platform. The information system is build on the MySQL database server and is implemented in C# object oriented language, using .NET and Entity framework. The user interface is implemented using the Windows Presentation Foundation ( WPF ) technology.
Description
Citation
REISENAUER, K. Informační systém zubní ambulance [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Ing. Lukáš Burget, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: Jaká je motivace pro stahování informací ze stránek SÚKL? Jaké to přináší hlavní výhody?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO