Aplikace pro řízení auditů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce popisuje vývoj webové aplikace pro řízení auditů ve firmě THK Rhythm Automotive Czech, která se zabývá výrobou automobilových součástek. Aplikace umožňuje efektivnější plánování a provádění auditů. Monitoruje odhalené problémy a způsob jejich řešení. Usnadňuje vytváření textových a grafických reportů. V úvodu je analyzována problematiku původního systému řízení auditů. Na základě analýzy je vytvořen návrh aplikace. Obsažen je také popis samotné implementace, použité technologie a způsob integrace do firemního prostředí.
This bachelor's thesis describes the development of a web application for audit managment in THK Rhythm Automotive Czech company, which is engaged in manufacturing of automobile parts. The application helps to plan and execute audits more effectively. It makes creating text and graphic reports much easier. The introduction analyzes the current way of audit management. Based on the analysis, design of the appliaction is proposed. The description of the implementation, used technologies and the way of integration into the company interface is included too.
Description
Citation
VALENA, R. Aplikace pro řízení auditů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Ing. Lukáš Burget, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Popište jakým způsobem skutečně probíhalo testování aplikace při vývoji (nikoliv ověření správnosti specifikace). Vhodným diagramem stručně vysvětlete (logickou) architekturu Vašeho programového řešení (vrstvy, moduly a jejich rozhraní, způsob zpracování uživatelských požadavků, způsob přístupu k databázi) a to současnou a vylepšenou dle praktik softwarového inženýrství (architektonický vzor, objektový návrh, abstrakce, atd.).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO