Design multikoptéry

Abstract
Ve své práci jsem se zaměřil na návrh elektrické multikoptéry pro běžné a pokročilé uživatele. Hlavním záměrem bylo přinést jednoduché a praktické řešení dronu, které bude odpovídat současným funkčním a estetickým standardům průmyslového designu v leteckém průmyslu. Celý koncept dronu je navržen tak, aby jeho uživateli co nejvíce zpříjemnil a zefektivnil používání a přenos. Díky své jednoduchosti, malým rozměrům a skladné konstrukci dron zabere minimální prostor při přepravě a je téměř okamžitě připravený k použití.
In my work, I focused on the design of an electric multicopter for common and advanced users. The main objective was to bring a simple practical solution to the dron, which will correspond to the current functional and aesthetic standards of industrial design in the aircraft industry. Whole concept of the dron is designed to be as user-friendly as possible. Thanks to its simplicity, small dimensions and dron structure, it takes a minimal transport space and is almost instantly ready for use.
Description
Citation
PICEK, M. Design multikoptéry [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Design
Comittee
prof. akad. soch. Jan Ambrůz (předseda) doc. Mgr. Pavel Korbička (člen) akad. soch. Zdeněk Zdařil (člen) Ing. arch. Jakub Novák (člen) Mgr. et MgA. Barbora Lungová (člen) PhDr. Pavel Ondračka (člen)
Date of acceptance
2017-08-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO