AOS: Správa virtuálních objednávek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a implementovat centrální systém pro zadávaní, uzavírání a evidenci objednávek pro větší počet vzdálených klientů. Tohoto cíle bude dosaženo pomocí abstrakce obchodního pokynu v obchodní platformě do virtuální objednávky v centrálním systému. Navržený systém by měl podporovat nákup či prodej instrumentu současně u více klientů s předem definovaným objemem tak, aby docházelo k co nejmenšímu ovlivnění trhu ze strany makléře. Jinými slovy, systém rozloží nákup do více pokynů u různých makléřů.
The aim of this bachelor's thesis is to design and implement a central system which will allow to enter, close and register orders from multiple remote clients. This goal will be achieved by abstracting from a trade order in trading platform using virtual order within central system. The suggested system should support buying or selling of desired instrument from multiple clients with defined volume at once in order to diminish broker's influence over the market. In other words, the system will spread out the order to multiple brokers.
Description
Citation
NAVRÁTIL, L. AOS: Správa virtuálních objednávek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Ing. Lukáš Burget, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem provádíte uzavření obchodního pokynu? Je možné pomocí Vaší aplikace provádět arbitrážní obchody mezi různými klienty (brokery)?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO